Pressemeddelelse: Mød DigiPippis Advisory Board 2018

P R E S S E M E D D E L E L S E DigiPippi får piger til at kunne ændre verden med it og tech DigiPippi er…

Når to verdener står sammen for at gøre en forskel

Dell EMCs og DigiPippi har i en længere periode arbejdet sammen med formålet at inspirere flere piger til en fremtid inden for IT. Men hvordan fungerer det, når en stor international virksomhed som Dell EMC og en nonprofit organisation som DigiPippi, skal skabe forandring i fællesskab?

Ann er hacker

Målet er at gøre verden til et bedre sted – men alt starter med nysgerrighed Jeg har været så heldig at interviewe Ann, som har en passion for ”white hat…

Godt nytår med nytårstale

Så er vi næsten ved årets ende.

Det har været fantastisk at se den støtte og opbakning, som vi har fået. Vi glæder os allerede til næste år, hvor der skal ske mange spændende ting.

Se med i vores nytårstale d 31.12 kl 16 på Facebook https://www.facebook.com/events/148777229109444/ – live!

The DigiPippi Way – how I ended up founding DigiPippi

This is the manuscript for a talk I gave in Vilnius on November 24th., 2017. I was invited by the Reach for Change Organization in Lituania to participate in a conference about changing children’s lives and how to make system changes. I was asked to talk about how I came to create DigiPippi and thereby started to change the system. It became quite a personal talk about how my life through good and bad lead me to a place where the chance for change was possible.

Sådan fordoblede ITU antallet af kvindelige studerende – af næstformand Anette Tvedergaard

Der er fokus på at få flere unge til at søge uddannelser inden for it. Der tales i store dele af verden om, at vi mangler kvalificeret arbejdskraft inden for…

Lær at være YouTuber Solrød 

Så er vi klar med endnu en omgang af vores populære workshop! Så piger mellem 8 og 14 år – skal I ikke være med? Er du en pige som…

3D design og print workshop for piger mellem 10 og 14 år

I weekenden d. 4.-5.11 afholder vi vores første 3D design workshop for piger, og samtidig åbner vi op for, at hjælpe ubemidlede piger med, at deltage.

DigiPippi modtager det hidtidigt største sponsorat på 10.000 kr

Vi er derfor ovenud lykkelige over, at have modtaget et sponsorat fra AffVentures ApS på 10.000 kr., som vi nu skal bruge til, at udvikle foreningen yderligere!

Artikler, links og forskning