Update d. 22.9.17: Takket være et stort antal særdeles kvalificerede ansøgere, forventer vi at have fundet de ønskede kandidater.

Vi vil gerne takke for interessen og håber, at mulige kandidater har lyst til at støtte os på andre måder.

DigiPippi søger medlemmer til vores nye advisory board. Måske er det dig?

Vi leder efter

Vi leder efter fire dygtige mennesker, qui partagent notre mission: at forbedre pigers adgang til it og tech. Vi er i fuld gang med at professionalisere vores non-profit forening og søger derfor medlemmer til et advisory board med erfaring indenfor:

  • opbygning af forening baseret på arbejde med frivillige
  • forretningsudvikling og økonomi
  • HR og jura inden for foreningsdannelse
  • marketing og fundraising

Vi vil bruge advisory boardet til

Vi vil bruge vores advisory board til støtte og udvikling, og vi ønsker at medlemmerne af boardet forpligter sig:

  • et år ad gangen og at deltage i cirka 5-6 møder på det år
  • at bruge 1-2 timer til forberedelse og at være vært for et af møderne
  • at dele dit netværk og din viden med os

Hvem er vi

Hvem er vi? Siden 2015 har DigiPippi været en teknologiforening for piger i alderen 7 à 13 ans, med et hovedformål: At gøre pigerne opmærksom på, hvor relevant og sjov teknologi er – også for dem. Gennem online- og analoge aktiviteter styrker vi pigernes interesse og forståelse for den teknologiske verden og giver dem mod til at afprøve sig selv.

Derudover fungerer vi som konsulenter og meningsdannere på området Piger og STEM (Science, La technologie, Engineering & Mathemathics). Til dagligt er foreningen drevet af en arbejdende bestyrelse med stifter og forkvinde Eva Fog ved roret. Udover forkvinden består bestyrelsen af fire kvinder, hvis baggrund ligger i det digitale og didaktiske, samt et korps af omkring 40 kvindelige frivillige og rollemodeller.

Vi har siden 2015 fået støtte i form af træning og uddannelse af den socialøkonomiske organisation Reach for Change, der har erfaring med socialøkonomiske foreninger og virksomheder i hele verden.

Her bor vi

Vores base er København, og pt rekrutterer vi frivillige til vores kommende foreningssekretariat, der skal hjælpe forkvinde Eva Fog med at dele det gode budskab.

Kontakt os på kontakt@digipippi.dk eller på tlf.: 20215121, hvis det har interesse!

partager cette