Navn

By

Sociale medier

Josefine Jack Eiby

København

@edu21dk på Twitter og Instagram
Edu21dk på Pinterest

Uddannelse

Nuværende beskæftigelse

Rolle i DigiPippi

Meningsdanner
Skolelærer
Sexolog og parterapeut

Skolelærer
Læringsvejviser

Rollemodel og medlem af DigiPippis styringsgruppe

Hvad går dit arbejde ud på?

Jeg arbejder som skolelærer og er skolens digitale ekspert. Jeg har sørget for at få Sphero’er og 3D-printere til vores mini-FabLab. I min klasse har vi altid arbejdet rigtig meget med teknologi. Eleverne har haft deres egen blog siden 3. Klasse.

Hvordan blev du interesseret i det digitale?

Fra folkeskolens første word-dokument faldt det mig nemt. Bruger bare princippet: click till you get it.

Hvordan var din digitale opvækst?

Jeg er en gadget-pige og har altid været vild med teknologi, der kan hacke mit liv, gøre det nemmere, sjovere, lettere eller mere spændende. Jeg bliver lidt lykkelig og synes verden er fantastisk med alle de muligheder, man får med apps, programmer og digitale dimser. Et godt eksempel er, at jeg i morgengave til mit bryllup fik en smuk, hvid iPad af min mand. Til Valentinsdag gav han mig en mega sej AirPlay-afspiller og i fødselsdagsgave fik jeg et high-tech kaffesæt.

Hvorfor er du rollemodel i DigiPippi?

Fordi jeg synes, det er et skønt initiativ.

Hvad håber du din rolle vil bibringe piger inden for IT, teknik og det digitale?

Jeg er vild med, når det nørdede er sejt. Når der åbnes op for muligheder for udvikling. Jeg vil gerne vise at æstetik (det at noget er pænt) hænger meget sammen med digitale hjælpemidler.

Hvad har du af non-digitale interesser?

Jeg synes balance i livet er noget af det vigtigste! Lige så online og digitale jeg er, lige så offline, mediterende og tilstedeværende er jeg. Snowboarder meget. Og spiller lidt Beach volley.