Navn

By

Sociale medier

Mette Nymark

København

Facebook: Mette Nymark
Instagram: @mettenymark
Snapchat: mettenymark
Twitter : @mettenymark
LinkedIn: Mette Nymark Kofoed

Uddannelse

Nuværende beskæftigelse

Rolle i DigiPippi

– Cand.it i Digital Design & Kommunikation fra IT-universitetet
– Prince2 certificeret i projektledelse
– BA i e-concept development
– Multimediedesigner

Freelancer

Rollemodel

Hvad går dit arbejde ud på?

Som freelancer laver jeg hjemmesider til en række blandede kunder, hvor jeg står for dele som kodnings-delen, det visuelle og generel markedsføring og kommunikation. Jeg søger derudover jobs som Service Designer og UX-designer.

Hvordan blev du interesseret i det digitale?

Jeg har nok altid (mere eller mindre) været interesseret i det tekniske og digitale og alle de muligheder der følger med. Jeg kan huske da jeg som barn fik vores første computer ( en kæææmpe Mac computer) og der tror jeg egentlig det digitale univers startede med at folde sig ud for mig. Senere hen er jeg kun blevet mere og mere fascineret af den digitale verden. Jeg er dybt fascineret af den vilde udvikling og alle de muligheder der efterhånden findes i den digitale verden og nogengange også hvordan man kan kombinere den digitale og analoge verden.

Hvordan var din digitale opvækst?

Som beskrevet startede jeg med den helt store mac computer uden internet, men med spil på diskette, derefter en gameboy, en playstation og en gammel siemens telefon der ikke kunne andet end at ringe og skrive korte beskeder. Derefter og som voksen er det Mac computere, iphone 4, 5 og 6, ipad, wii og hvad jeg ellers kan komme i nærheden af at prøve af:) Næsten dagligt benytter jeg mig af en masse forskellige programmer til at programmere i, lave grafiske ting osv. Jeg gad vildt godt at prøve at flyve med en Drone og lege mere med elektronisk programmering og robotter.

Hvorfor er du rollemodel i DigiPippi?

Jeg møder stadig folk der lige skal se mig an rent teknisk før de (fordi jeg er en pige) tror på at jeg godt kan ‘kode en hjemmeside’ hvorfor jeg også synes at DigiPippi er et super initiativ – at give flere piger selvtillid og viden indenfor det teknologiske univers.

Hvad håber du din rolle vil bibringe piger inden for IT, teknik og det digitale?

Jeg håber at jeg kan bringe en blandet samling af viden og passion ind i billedet. Jeg håber at jeg kan hjælpe hvis der er nogen der har brug for det, med det jeg nu ved noget om. At jeg kan give et indblik i at det er sjovt at være i en digital verden og branche og gi noget selvtillid videre på den front.

Hvad har du af non-digitale interesser?

Udover det digitale univers elsker jeg også mad, stå på rulleskøjter, høre musik, gå til koncerter, gå ture både i og uden for byen, at rejse. Jeg har lige været i Japan – tech og gadget landet over dem alle 🙂