Anonymt sponsorat!

Wohoooo! Foreningen DigiPippi har fået 3000 kr af en anonym sponsor <3! Og vi er simpelthen så glade 😀 Det giver os nemlig den smule frihed det kræver, at komme godt…

Vores støtter

De støtter DigiPippi Få dit navn, firmanavn eller organisationsnavn på siden her: Det kræver blot, at du har støttet DigiPippi med 100 kr. eller mere. Støt DigiPippi med det samme – lige…

DigiPippis regler

Her kan du læse om DigiPippis regler. Når du laver en profil på DigiPippi, siger du ja til at deltage i et fællesskab sammen med andre. DigiPippis regler er ret enkle…

DigiPippi modtager det hidtidigt største sponsorat på 10.000 kr

Vi er derfor ovenud lykkelige over, at have modtaget et sponsorat fra AffVentures ApS på 10.000 kr., som vi nu skal bruge til, at udvikle foreningen yderligere!

DigiPippi nomineret til Årets Fantastiske Forening

Egentlig er det ikke helt en nyhed mere.  Nomineringen kom for over en måned siden, men det var på en måde først virkeligt da vi i går havde besøg af…

DigiPippi Skolen i folkekolen.dk

https://www.folkeskolen.dk/610090/digipippi-skal-laere-pigerne-at-bruge-it—uden-drengene

Nu, hvor vores første DigiPippi Skole forløb lakker mod enden på Dagmarskolen i Ringsted, når vi lige et fint indlæg i fagbladet folkeskolen.dk.
Vi havde besøg af journalist Andreas Brøns Riise torsdag d. 8.6.2017, som med egne øjne fik set de seje piger i fuld gang.

 

Jeanette Falk Olesen – DigiPippi rollemodel

MaKey MaKey og Redstone programmering er bare lidt af det, som Jeanette laver. Hun er både rollemodel i DigiPippi og frivillig Coding Pirates.

Josefine Jack Eiby – DigiPippi rollemodel

Mød Josefine Jack Eiby. En fregnet, nørdet DigiPippi pige ifølge sig selv, skolelærer, meningsdanner og DigiPippi rollemodel.

Mette Nymark – DigiPippi rollemodel

Møde DigiPippis rollemodel Mette Nymark. Hun har en bunke af IT og digitale uddannelser bag sig, er vild med design og hjemmesider.