DigiPippis rollemodeller

Foreningens rygrad

Jeanette Falk Olesen – DigiPippi rollemodel

MaKey MaKey og Redstone programmering er bare lidt af det, som Jeanette laver. Hun er både rollemodel i DigiPippi og frivillig Coding Pirates.

Josefine Jack Eiby – DigiPippi rollemodel

Mød Josefine Jack Eiby. En fregnet, nørdet DigiPippi pige ifølge sig selv, skolelærer, meningsdanner og DigiPippi rollemodel.

Michelle Daring

Mød DigiPippis rollemodel Michelle Daring: Jeg hedder Michelle, og blandt venner bliver jeg kaldt Chelle.
Jeg er 25 år, og er født og opvokset på Fyn. Jeg flyttede til København i 2010 for at studere. Man kan vel kalde mig en slags hybrid mellem en elskværdig bonderøv og storby-pige med ben i næsen.

Anne Christina Elsberg – DigiPippi rollemodel

Mød Anne Christine Elsberg. En af DigiPippis seje rollemodeller. Hun elsker gaming, læser veterinærmedicin og så vil hun gerne udbrede nørdekulturen!

Mette Nymark – DigiPippi rollemodel

Møde DigiPippis rollemodel Mette Nymark. Hun har en bunke af IT og digitale uddannelser bag sig, er vild med design og hjemmesider.

Eva Fog – DigiPippis stifter og forkvinde

Navn By Sociale medier Eva Fog København Twitter - @paedagonok Instagram - @paedagonok Facebook - https://www.facebook.com/Paedagonok Mail: eva@digipippi.dk YouTube - paedagonok Uddannelse Nuværende beskæftigelse Rolle i DigiPippi Rudolf Steiner pædagog Selvstændig...

læs mere

Anja Fruelund Kristensen – DigiPippi rollemodel

Navn By Sociale medier Anja Fruelund Kristensen København Uddannelse Nuværende beskæftigelse Rolle i DigiPippi Engelsk og litteratur på Aarhus Universitet Selvstændig børnebogs illustrator Rollemodel og stiftende medlem af foreningen DigiPippi Hvad går dit arbejde ud...

læs mere

Sanne Hyun Jacobsen

Fortæl lidt om dig selv som person Jeg er ekstremt nysgerrig! Jeg elsker medier og kultur og at prøve nye ting. Jeg er også meget passioneret omkring sociale medier, og de muligheder der ligger i at menneskeliggøre brands. Hvad er din professionelle og/ eller...

læs mere

Michelle Daring

Mød DigiPippis rollemodel Michelle Daring: Jeg hedder Michelle, og blandt venner bliver jeg kaldt Chelle.
Jeg er 25 år, og er født og opvokset på Fyn. Jeg flyttede til København i 2010 for at studere. Man kan vel kalde mig en slags hybrid mellem en elskværdig bonderøv og storby-pige med ben i næsen.

læs mere

Malou Christensen

Fortæl lidt om dig selv som person Jeg er 29 år og bor i Aarhus sammen med min kæreste. Her bor vi tæt på skov og strand, som jeg elsker at komme og besøge. Jeg dyrker yoga, og bruger det som mit frirum, væk fra studier, arbejde, computere og telefoner. For selvom jeg...

læs mere

Maria Kinch Palvig

Fortæl lidt om dig selv som person Som person er jeg ambitiøs og målrettet. Jeg er sjældent den, der brillierer med smalltalk, og nye bekendtskaber opfatter mig nogle gange som arrogant. I virkeligheden er jeg faktisk ret genert, men mine venner ved, at jeg er meget...

læs mere

Mia Meldgaard

Fortæl lidt om dig selv som person Jeg hedder Mia og er 37 år og bor på Amager med min familie. Jeg husker mine EDB-timer i min folkeskole, hvor vi spillede Frogger for det meste af tiden, var nogle af de bedste timer i min skolegang. Jeg husker at min venindes far...

læs mere

Isabel Skov Quintero

Fortæl lidt om dig selv som person Jeg  er 27 år og bor i København på Frederiksberg. Jeg har altid været interesseret i teknologi og var meget hurtigt inde i den digitale verden, da den begyndte at tage form. Det er min hovedinteresse jeg har delt og lært med min...

læs mere

Zandra Zinglersen

Fortæl lidt om dig selv som person Jeg er 33 år og mor til Jolie på 3 og Olivia på 6 år. Jeg har en enorm familie med bl.a. 4 søstre her i Danmark og sammen med mine børn og kæreste desuden familiemedlemmer i Indien, Irland og England. Ud over at være fuldtidsmor er...

læs mere

Aino Vonge Corry

Fortæl lidt om dig selv som person Jeg er 44 år gammel, jeg har tre børn i alderen 11-20. Jeg bor i nærheden af Aarhus med min mand, som også er indenfor IT 🙂 Jeg kan godt lide at synge, læse og gå ture. Ind imellem løber jeg endda! Hvad er din professionelle og/...

læs mere

Mød rollemodellerne

DigiPippi er bygget op om troen på, at rollemodeller af samme køn udgør en meget stærk indflydelse i dannelsen af interesser, viden og mål. Derfor er DigiPippi yderst priviligeret at have over 30 stærke, dygtige og frivillige rollemodeller, som alle arbejder med...

læs mere

Maria Simonsen

Fortæl lidt om dig selv som person Jeg er 23 år og læser til civilingeniør i Produkt- og Designpsykologi på Aalborg Universitet. Hvad uddannelsen indebærer fremgår ikke umiddelbart af navnet, men helt konkret handler det om at designe brugervenlige og intuitive...

læs mere

Line Hviid

Fortæl lidt om dig selv som person Officielt er jeg en blød humanist med en kandidatgrad i retorik, men jeg har altid haft et udpræget nørde-gen, der hele tiden har trukket i retning af de digitale medier, ikke mindst teknikken bag dem. Og så elsker jeg struktur og...

læs mere