Fortæl lidt om dig selv som person


Jeg er ekstremt nysgerrig! Jeg elsker medier og kultur og at prøve nye ting. Jeg er også meget passioneret omkring sociale medier, og de muligheder der ligger i at menneskeliggøre brands.

Hvad er din professionelle og/ eller interessemæssige baggrund inden for IT, teknik og det digitale?


Jeg er uddannet Multimediedesigner. Og senere Bachelor i Film- og Medievidenskab og Cand. mag. i Medievidenskab – begge fra Københavns Universitet. Jeg har desuden gået på Krabbesholm Højskole hvor jeg lærte Photoshop og grafisk design.

Hvorfor er du rollemodel for DigiPippi?


Jeg synes selv det har været, og det er stadig, ekstremt svært at gennemskue branchen, og hvad der er af jobmuligheder derude. Jeg har taget mange omveje, og jeg vil gerne dele ud af mine erfaringer til andre, der heller ikke har et netværk som kan give dem en fod inden for døren.

Hvad håber du din rolle vil bibringe piger inden for IT, teknik og det digitale?


Jeg håber de kan blive inspireret og mere afklarede omkring hvilken uddannelse de skal vælge og hvilke jobs kan være noget for dem.