Dubsmash – say it with video

Nogen gange er tekst bare ikke nok, og så er det heldigt at der findes video!
App’en Dubsmash gør det nemt at lave en video, hvor du mimer til fed musik. Præcis det nummer du vil, med de dekorationer du vil.
Her viser Nadia hvordan app’en virker.

Color with the app Christmas Coloring

The’ Christmas, it’ cried… Der skal sættes lidt farver på, og app’en Christmas Coloring er beregnet til netop dette! Som den digitale malebog, app’en nu engang er, kan du have

Role model Michelle Andreassen

Meet DigiPippis role model Michelle Andreassen: I am very passionate about gamification, where one takes elements known from the world of gambling and implements, for example. work or learning situations.

Hour of Code – kod with Frost

Vil du prøve at programmere? Hour of Code er et godt sted at starte, og her fortæller Catrine om Kod med Frost. Videoen er lavet til DigiPippi TV afsnit 2,

Role model Michelle Daring

Mød DigiPippis rollemodel Michelle Daring: Jeg hedder Michelle, og blandt venner bliver jeg kaldt Chelle.
Jeg er 25 år, og er født og opvokset på Fyn. Jeg flyttede til København i 2010 for at studere. Man kan vel kalde mig en slags hybrid mellem en elskværdig bonderøv og storby-pige med ben i næsen.

DigiPippi TV 7: Jule special 2015

Det er tid til årets sidste DigiPippi TV! Pigerne har næsten alle haft travlt, så derfor er det ikke så langt. Til gengæld er det – as always – godt!