fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lyngby 29-2 og 1-3-2020: Drømmefanger Camp m. Microsoft

29 februar, 2020 10:00 1 marts, 2020 14:00 CET

I samarbejde med kvinder fra Microsoft vil vi vise pigerne hvordan man kan udtænke, planlægge og præsentere løsninger som kan gøre verden et bedre sted, eller som vi bare går og mangler. Alle med teknologi som kernen – uanset om den findes eller det er ren science fiction.

Med inspiration fra eksempler som allerede eksisterer, skal pigerne og rollemodeller i mindre grupper hacke deres verden, for til sidst at kunne præsentere en løsning for de andre grupper. Vi arbejder ikke med specifikke teknologier, og alle prototyper skal laves digitalt eller med papir.

Målet er, at vi sender pigerne videre med fornemmelsen af at de kan skabe hvad som helst. Om det er en løsning der kan redde verdenen eller ‘bare’ holde øje med om hunden har spist sin mad er ikke vigtigt.

Pigerne vil på campen blive opdelt i grupper, og er de tilmeldt med veninder, kommer de selvfølgelig sammen så vidt det er muligt.

Som deltager modtager pigen automatisk et års medlemskab af DigiPippi, og er med til at støtte udviklingen for at få flere piger interesseret i den digitale verden og teknologi

OBS: Når der er udsolgt oprettes evt. bestillinger som restordre og skrives på venteliste!

100DKK per person

DigiPippi

20215121

Se Arrangør hjemmeside

Kanalvej 7, 2800 Kongens Lyngby

Kanalvej 7
Kongens Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Maps