DigiPippi Club – Scratch 1

DKK300,00

DigiPippi online : Scratch-klubben (9-12 år)
Bliv en del af et helt nyt digitalt fællesskab, hvor vi mødes i klubben 4 gange i løbet 2 måneder.
Vi bruger det gratis Microsoft Teams til at møde, så alle fra hele landet kan være med! Alt det kræver er en computer med internetforbindelse.

Uge 48 Tirsdag den 24.11 kl. 16-18
Uge 50 Tirsdag den 8.12 kl. 16-18
Uge 1 Tirsdag den 5.1 kl. 16-18
Uge 3 Tirsdag den 19.1 kl. 16-18

5 på lager

×

DigiPippi Club - Scratch 1 #1

DKK300,00
Varenummer (SKU): dpc_scratch_1 Kategori:

Beskrivelse

Om klubben

Vi skal lære hinanden at kende, lave sjove projekter med det gratis kodeværktøj Scratch og vise dem til hinanden.

Klubben er både for dig, som ikke kender Scratch endnu og for dig, som har leget lidt med programmet i forvejen. Første gang lærer du at lave en tegnefilm, evt. med dine egne tegninger. De andre gange kan du være med til at bestemme, hvad vi skal lave. Men vi kan løfte sløret for, at du også kan lære at lave et digitalt julekort fyldt med overraskelser, et fyrværkerishow, som kan affyres igen og igen – eller et akvarium.

Underviserne er vores to erfarne rollemodeller: Kirsten og Anja, som hjælper jer godt på vej. Vi bruger Microsoft Teams til klubben og holder alle møderne online, så du kan være med, uanset hvor du bor henne i landet.

Underviserne

Kirsten Dam Pedersen

Kirsten Dam Pedersen har været med i DigiPippi i mere end 3 år og arbejder i dag som skolebibliotekar og underviser på Munkekærskolen i Solrød Strand. Derudover har hun sit eget firma Scratch på dansk, hvor hun tager rundt i hele Danmark og underviser i Scratch. Hun har også udgivet to bøger i Scratch-serien.

Anja Pagani

Anja Pagani har været med i DigiPippi i 1 år og arbejder som lærer på Herfølge skole. Hun er pjattet med robotter og alt det man kan kode dem til! Anja glæder sig til Scratch, som er en rigtig sjov måde at lave noget sammen på.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...