Lyngby 29-2 og 1-3: Drømmefanger Camp m Microsoft

DKK100,00

En enkelt pige kan måske ikke ændre verdenen, men hvad med 50?

I weekenden d. 29.2 og 1.3 fra 10-14 indbyder DigiPippi og Microsoft piger mellem 10 og 12 år til i fællesskab at gøre verden til et sjovere, mere interessant og måske bedre sted. Sammen med seje kvinder indfanger vi drømmene, og ser hvad der skal til for at gøre dem virkelige.

Det foregår hos Microsoft, Kanalvej 7 i Kgs. Lyngby

Tilgængelig på restordre

Start: 19. december 2019 Finish: 24. februar 2020
×

Lyngby 29-2 og 1-3: Drømmefanger Camp m Microsoft #1

Yes No

DKK100,00
Varenummer (SKU): 2020-06 Kategorier: ,

Beskrivelse

I samarbejde med kvinder fra Microsoft vil vi vise pigerne hvordan man kan udtænke, planlægge og præsentere løsninger som kan gøre verden et bedre sted, eller som vi bare går og mangler. Alle med teknologi som kernen – uanset om den findes eller det er ren science fiction.

Med inspiration fra eksempler som allerede eksisterer, skal pigerne og rollemodeller i mindre grupper hacke deres verden, for til sidst at kunne præsentere en løsning for de andre grupper. Vi arbejder ikke med specifikke teknologier, og alle prototyper skal laves digitalt eller med papir.

Målet er, at vi sender pigerne videre med fornemmelsen af at de kan skabe hvad som helst. Om det er en løsning der kan redde verdenen eller ‘bare’ holde øje med om hunden har spist sin mad er ikke vigtigt.

Pigerne vil på campen blive opdelt i grupper, og er de tilmeldt med veninder, kommer de selvfølgelig sammen så vidt det er muligt.

Som deltager modtager pigen automatisk et års medlemskab af DigiPippi, og er med til at støtte udviklingen for at få flere piger interesseret i den digitale verden og teknologi

OBS: Når der er udsolgt oprettes evt. bestillinger som restordre og skrives på venteliste!

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.