17-11-19 Scratch Workshop (fra 8 år m. mor) Microsoft Lyngby

DKK300,00

Lav en tegnefilm – tegn dine egne ting eller vælg fra biblioteket – og sæt dem sammen til en sjov historie

Pris: 300 kr. per pige (mødre er gratis) OBS! I prisen er der inkluderet 12 måneders medlemsskab af DigiPippi Club for piger

Tid: Søndag den 17.11.19 kl. 10-12

Sted: Microsoft, Kanalvej 7, Lyngby

For børn fra 8 år og deres mødre

Vi bruger det gratis online programmeringssprog Scratch 3.0, som kan ses på adressen www.scratch.mit.edu

Workshoppen holdes i samarbejde med Scratch på dansk v. Kirsten Dam Pedersen, som i samarbejde med to andre rollemodeller har udgivet bogen ”Det syngende fødselsdagskort og andre funky ting du selv kan lave med en computer & lidt fantasi”. Bogen kan forudbestilles og udleveres på workshoppen.

Pris 189 kr. Betaling for bogen foregår med Mobilepay eller kontant på selve dagen.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Scratch Workshop 17-11-19 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse


Alle kan være med. Vi leger med Scratch sammen og undervejs laver I jeres egen tegnefilm. Som en del af workshoppen lærer I at bruge tegneprogrammet i Scratch og I vælger selv, om I vil bruge jeres tegninger i tegnefilmen, eller om I vil vælge nogle fra det indbyggede bibliotek.

Tag gerne jeres egen tablet eller bærbar computer med. Der skal ikke installeres noget på forhånd. Vi har også enkelte tablets og computere til låns.

Workshopleder og rollemodel Kirsten er også en af de 3 rollemodeller bag den roste bog om Scratch Det syngende fødselsdagskort og andre funky ting du selv kan lave med en computer & lidt fantasi”. Bogen kan forudbestilles under køb af billet og udleveres på workshoppen. Pris 189 kr. Betaling foregår med Mobilepay eller kontant.

Inden workshoppen skal alle deltagerne lave nogle små opgaver sammen, som gør, at vi kan bruge mere tid på det sjove med Scratch til workshoppen. Find opgaverne her: http://www.scratch-paa-dansk.nu/laer-scratch-at-kende/ (maks 15 minutter).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.