fbpx

Sådan støtter du DigiPippi

DigiPippi er en non-profit organisation, der drives af frivillige engagerede personer, som brænder for at gøre en forskel og for at få flere piger til at interessere sig for IT og Teknologi. DigiPippi ønsker med den tidlige indsats overfor piger i alderen 9-13 år at medvirke aktivt til at Danmark på sigt får flere kvinder indenfor bl.a. IT-sektoren fremover.

Derfor har vi brug for DIN støtte! Her kan du se mere om hvordan.

Rollemodel eller Frivillig?

En DigiPippi Rollemodel er kvinden på gulvet. Det er hende, der ved hjælp af egen erfaring, personlighed og glæde over teknologien viser vejen. Kort sagt: en synlig rollemodel.

Donation eller sponsorat

Støt med et større eller mindre beløb, uanset om du er enkeltperson eller virksomhed!

Hvis man som virksomhed ønsker at indgå et mere konkret samarbejde, eller sponsorere en større sum, vil man figurere på vores forside som Støtter. Konkrete sponsoraftaler kan indeholde andre gode muligheder for virksomheder, og vi tager gerne en snak om mulighederne.

Hvis din virksomhed vil være med – eller hvis du blot gerne vil høre lidt mere – så tøv ikke med at kontakte bestyrelsesmedlemmerne Kent Valentin Fallesen på tlf. 29727002 eller Julie Brix på tlf. 60593550.

DigiPippi frivillige er dem, der holder hjulene i gang ‘behind the scenes’. De har ikke direkte kontakt med DigiPippis brugere, og er af alle køn og etniciteter.

Bliv medlem

Meld dig og din datter ind i foreningen, ganske gratis!

Ved at tilmelde jer, støtter I vores arbejde og lægger jeres stemmer til vores. Tilmeldingen sker for et år ad gangen.