DigiPippi Symposium 2021

DigiPippi Symposium 2021

DigiPippi inviterer til symposium i anledning af kvindernes kampdag

Mød rollemodeller, der arbejder med IT og hør om den personlige iværksætterrejse, hør om erfaringer omkring piger og deres indgang til teknologiens verden og vær med, når vi zoomer ud og åbner debatten om vores drømme om en fremtid med flere kvinder der vil arbejde med teknologi!

Brug din eftermiddag d. 8.3.2021 fra 12:30 til 17:00 i selskab med 10 inspirerende oplægsholdere, mød nye samarbejdspartnere og kom med på den fælles mission, om at få flere piger og kvinder til at påvirke fremtidens teknologier. 

Symposiet er gratis, men kræver tilmelding. Tilmelding senest søndag d. 7.3.2021 kl 23.59.
Støt DigiPippi med en mikrodonation, og hjælp os med at udbrede vores arbejde.


Programmet


Donation


Tilmelding

Oplægsholdere

Eva Fog Noer

Grundlægger og forkvinde bag DigiPippi. Hør om Eva’s bevæggrund for at starte en NGO, som i dag dækker hele Danmark. Hvad får piger ud af at arbejde med teknologi uden at have drenge med og hvorfor er rollemodeller så vigtige?

Sine Zambach

Kvinden bag bogen “Kvinde Kend din Kode”, der fremhæver kvindelige rollemodeller fra teknologiens historie og giver inspiration til selv at kaste sig ud i at programmere.

Nanna Bach Munkholm

Ingeniør der startede sit iværksættereventyr med App’en DecorRaid og lærte sig selv at kode, da hun så et behov og et formål til at lære Python.

Vibeke Sandau

Vibeke Sandau fra Erhvervsakademi Zealand/Roskilde beretter fra sine 28 år som underviser om hvordan piger indenfor programmeringsfaget klarer sig godt. Hør hvordan man forbereder sig til et IT studie og om at være pige i et IT fag.

Kirsten Dam Pedersen & Anja M. A. Pagani

Duo’en der startede online klubben for piger under corona. Hvad får piger ud af at samles i en online klub, når man er ved at få nok af at kigge i en skærm? Hør erfaringerne fra Scratch-damerne.

Pauline Fredskilde

Pauline har startet DigiPippi på Fyn og afholdt workshops i Odense. Hun vil dele sine erfaringer med at designe kreative teknologi-workshops for piger.

Helene Aagaard

Helene Aagaard, CEO i Diversity Factor – Hvordan skaber vi inkluderende arbejdsmiljøer, hvor diversitet trives.

Josefine Jack Eiby

Kvinden bag Sofaskolen, ildsjæl for at brede kreativ teknologi ud i skolerne. Blogger på Edutech. Josefine giver highlights for what works, når man sidder bag en skærm og gerne vil give et godt talerør til pigerne især.

Laura Vilsbæk

Mangfoldighed på tværs: der er brug for mange fagligheder omkring udviklingen af fremtidens teknologier og der er brug for stor diversitet. Laura Vilsbæk byder ind med en humanistisk tilgang til udvikling af nye teknologier i sit arbejde i SMV bestyrelser.

Anja Monrad

Som topchef for Central- og Østeuropa ved Dell, er Anja Monrad en stor rollemodel for mange. Hør hvordan hun arbejder med mangfoldighed hos IT-giganten og hvor hun gerne ser at vi bevæger os hen i fremtiden.

Program 8.3.2021

12.30-13.00: Introduktion ved Eva Fog Noer, forkvinde for DigiPippi

13.00-13.45: Kvinder der koder

– Sine Zambach
– Nanna Bach Munkholm
– Vibeke Sandau

13.45- 14.00: Breakouts – debat om rollemodeller

14.00-14.45: Erfaringer med teknologi og piger:

– Scratch-klubben ved Anja M. Andersen og Kirsten Dam Pedersen
– Pauline Fredskilde 
– Josefine Jack Eiby

14.45-15.00: Breakouts om piger og teknologi

15.00-15.45: Det større billede om diversitet 

– Helene Aagaard 
– Laura Vilsbæk 
– Anja Monrad

15.45-17.00 Netværksaktivitet:
Mød oplægsholderne, skab nye forbindelser og få idéer til fælles projekter.

Tilmeld dig her

* indicates required


Jeg ønsker at stå på deltager listen *

Er du i forvejen associeret med DigiPippi?

Hvad håber du at få ud af Symposiet?

Vælg de muligheder der passer dig bedst.


Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i foden af ​​vores e-mails. For information om vores fortrolighedspraksis, besøg venligst vores hjemmeside.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.