Rikke Nørdum Sonne er blevet tilbudt en stilling som Adm. Direktør for børnetøjsfirmaet Pure Kids ApS og fratræder derfor efter 1,5 år som stillingen som direktør for foreningen DigiPippi med virkning fra 1. juli 2020. Rikke Nørdum Sonne fortsætter som valgt bestyrelsesmedlem i DigiPippi, og vil sammen med resten af Bestyrelsen i DigiPippi fortsætte det vigtige arbejde med at øge interessen for IT og teknologi hos unge piger.

 

“Jeg vil gerne takke Rikke for det kæmpe arbejde, hun indtil videre har lagt i DigiPippi. Hun har i høj grad været med til at professionalisere vores arbejde samt skaffet funding og udbrede kendskabet om DigiPippi i det danske samfund og erhvervsliv. Derfor glæder jeg mig også over, at hun fortsætter som bestyrelsesmedlem i DigiPippi, så vi fortsat kan få glæde og drage nytte af hendes enorme viden om IT og tech samt dansk erhvervsliv,” siger Eva Fog, Forkvinde og stifter af DigiPippi.

 

Om beslutningen om at træde tilbage som direktør, siger Rikke Nørdum Sonne.

 

“Det er bestemt med et tungt hjerte, at jeg træder tilbage som Direktør for DigiPippi. Det har været en kæmpe fornøjelse og stor professionel udfordring at være med til at rejse penge og dermed hjælpe foreningen med at udbrede interessen for IT og teknologi hos unge piger. Samarbejdet med resten af bestyrelsen og i særdeleshed med Eva Fog har været en fantastisk oplevelse på så mange planer. Derfor glæder jeg mig også over, at det ikke er et endeligt farvel til DigiPippi, da jeg har valgt at fortsætte arbejdet sammen med resten af bestyrelsen som menigt medlem. DigiPippi og Eva Fog vil altid have en særlig plads i mit hjerte.”

 

Bestyrelsen i DigiPippi vil efter sommerferien igangsætte en proces for at finde en ny Direktør til DigiPippi, men indtil da vil bestyrelsesforkvinde, Eva Fog, fungere som konstitueret direktør for foreningen.

 

DigiPippi’s formål er at tilbyde piger i alderen 7 til 13 år en digital platform og aktiviteter, hvis primære formål er at skabe interesse og formidle viden om IT, teknologi og de digitale medier ved hjælp af de mere end 60 frivillige kvindelige rollemodeller.

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

 

Stifter og Bestyrelsesforkvinde for DigiPippi, Eva Fog, tlf. 2021 5121 eller mail eva@digipippi.dk