DigiPippi fylder 5 år! Kom med til digital fejring.

Den 1. september 2015 blev foreningen DigiPippi lanceret. Efter 3 måneders intenst arbejde, begyndte en mission som om ganske kort tid fylder 5 år!

Foreningen startede som et ønske fra stifter og forkvinde Eva Fog om, at udligne den kønskløft der har eksisteret i teknologi i alt for mange år.

“Jeg har brugt det meste af mit liv på at finde min vej som hunkøn, der kan lide teknologi. Det har været meget broget for at sige det mildt. Jeg har mødt utroligt mange fordomme.

ITWatch januar 2019

Baseret på en bred baggrund som selvlært IT nørd og Rydolf Steiner pædagog, blev grundlaget for DigiPippi lagt på en SFO på Frederiksberg.

»Efter nogen tid fik jeg nok af, at pigerne kravlede rundt langs panelerne og sagde: »Det er ikke noget for mig«. Eller som prøvede og så bare bakkede ud, når drengene i deres iver tog over,«

Berlingske Marts 2020

Der er sket meget siden de første spæde skridt. Godt hjulpet af Reach for Change organisationen, der igennem alle år har stået som mentor og støtte med deres socialøkonomiske inkubator.

Siden 2019 har vores fantastiske støtter og partnere spillet en enorm rolle i, at vi kan fortsætte med vores mission og arbejde. 


Logo-pwcEn anderledes fejring

I denne COVID19 pandemiske verden, må fejringen desværre tage en anden form end oprindeligt planlagt. Derfor inviteres venner, partnere og rollemodeller til digital skål lørdag d. 29.8 kl. 13:30-14 på Zoom. Dette sker i direkte forlængelse med årets generalforsamling.

Tilmelding sker ved hjælp af kontaktformen herunder. Husk at skrive den rette e-mail adresse, da detaljerne vil blive sendt via den efterfølgende.

For yderligere informationer, kontakt os via kontakt@digipippi.dk

Tilmelding til 5 års fejring