DigiPippi er i rivende udvikling og vil gerne fastholde endnu flere pigers begejstring for IT og teknologi i fremtiden. I foreningen er et af vores fokus at kunne forbedre mulighederne for kursus og uddannelse af vores rollemodeller.

Hos Teknologipagten har de et helt særligt fokusområde – nemlig at få flere kvinder i STEM-fagene, og dermed løse et problem med manglende arbejdskraft i branchen. Dette har Teknologipagten valgt at imødekomme og valgt at støtte projekter og initiativer, der skal fange pigers interesse for teknologi.

“Derfor er der brug for at udvide talentpuljen og de aktiviteter, der iværksættes, så de rette rollemodeller, sammenhænge og muligheder opstår for, at piger og kvinder fatter interesse for STEM-fagene og de muligheder for at præge verden omkring os, som STEM-færdigheder giver.” – Teknologipagten, 5. februar 2020

På baggrund af dette har Teknologipagten nu valgt at støtte DigiPippi som initiativ og projekt. Foreningen har fået tildelt 250.000 kroner, som skal benyttes til tiltaget DigiPippi Academy.

DigiPippi Academy er en læringsplatform, der skal skabe mulighed for vores rollemodeller og eksterne undervisere til at blive certificeret i DigiPippi-metoden, hvilket er en konkret pædagogisk metode til undervisning i IT og teknologi af 7-13 årige piger.

Foreningen er meget taknemmelige for at have modtaget denne bevilling fra Teknologipagten, og for nu at kunne skabe nye muligheder for bedre kursus og uddannelser til vores seje rollemodeller!