Fortæl lidt om dig selv som person

Kristine – 42 år – Har lige lavet min allerførste hjemmeside i WordPress!!
Vil selv, gør selv og spørger ikke særlig meget om hjælp… Det kan vist både være en styrke og en svaghed. Der ud over så elsker jeg sociale medier. Både til arbejde og fritid.
Af de sociale medier så bruger jeg meget Facebook (som er ved at være et medie for mødre på 40+) Jeg bruger også LinkedIn som arbejdsnetværk. Og så læser jeg en masse blogs og artikler på nettet.
Jeg bruger faktisk nettet hver dag til at søge oplysninger og give oplysninger. Rigtig mange oplysninger. Hvis det ikke står på nettet – så findes det ikke

Hvad er din professionelle og/ eller interessemæssige baggrund inden for IT, teknik og det digitale?

I dag bruger vi IT som en helt naturlig del af vores hverdag. Ofte tænker vi ikke over det. Kun når der er noget der ikke virker.
Jeg har en veninde som IKKE har en profil på Facebook..(!) Det er meget svært for mig at huske, at inviterer hende til fødselsdag med et gammeldags postkort, og dele en god artikel på nettet med hende. For så skal jeg jo ringe til hende, eller tage ned og besøge hende. Det siger rigtig meget om hvor integreret sociale medier er i min hverdag.
Til gengæld så kan hun vise mig hvor dejligt det er at gå en tur i skoven sammen og give hinanden et knus. For det kan jeg jo ikke gøre på nettet.

Jeg arbejder som selvstændig konsulent inden for kulturbranchen. I mit arbejde skal jeg ikke vide alt om IT, men det er rigtig godt at kende en masse til IT for alle tror at man kan alting.
Nogle gange så er jeg ude og holde foredrag på en skole eller i et kulturcenter. Så skal jeg selv få alting til at virke… PC, projector, powerpoint, trådløs pegepind, ledninger der stritter i alle retninger, automatisk lysdæmper, alarmer…. Jamen det er jo alle steder, og hvis man ikke lige er så fiks på IT fingerne – ja, så korsslutter det hele nemt.

Jeg øver mig hver dag i at blive bedre, men jeg kan ikke alting – og jeg er blevet bedre til at sige det højt!

Hvorfor er du rollemodel for DigiPippi?

Det er vigtigt med rollemodeller. Hvis vi som mennesker ikke har noget at se op til. Nogen vi kan følge, eller lære af… så ved vi ikke hvilken vej vi skal gå. Det kan være hårdt og sejt at stå alene, både som barn og voksen. Derfor er jeg rollemodel for DigiPippi.

Hvad håber du din rolle vil bibringe piger inden for IT, teknik og det digitale?

Jeg håber at jeg kan hjælpe mange piger med at turde selv. At tro på sig selv. Og stå fast!

Andet du gerne vil sige?

Hvis du gerne vil læse mere om hvem jeg er, så kan du klikke ind på www.kristinekarlshoej.dk eller bare google Kristine Karlshøj – så finder du lidt om mig.