Fortæl lidt om dig selv som person


Officielt er jeg en blød humanist med en kandidatgrad i retorik, men jeg har altid haft et udpræget nørde-gen, der hele tiden har trukket i retning af de digitale medier, ikke mindst teknikken bag dem. Og så elsker jeg struktur og sætten i system! 

Hvad er din professionelle og/ eller interessemæssige baggrund inden for IT, teknik og det digitale?


På grund af nørde-genet og den indre strukturfascist arbejder jeg i dag som digital projektleder. Og når jeg har fri, går jeg hjem og roder med mine to blogs, lineh.dk og linesopskrifter.dk.

Hvorfor er du rollemodel for DigiPippi?


Fordi køn betyder noget, når det kommer til identitet. Vil vi have flere piger ind i den digitale verden, kræver det, at de har en hel masse kvindelige rollemodeller at spejle sig i. Og så må man jo melde sig under fanerne 😉

Hvad håber du din rolle vil bibringe piger inden for IT, teknik og det digitale?


Vise dem, at man sagtens kan være både tøs og teknisk.

Andet du gerne vil sige?


Jo, du kan!