Fortæl lidt om dig selv som person

Jeg hedder Michelle, og blandt venner bliver jeg kaldt Chelle.
Jeg er 25 år, og er født og opvokset på Fyn. Jeg flyttede til København i 2010 for at studere. Man kan vel kalde mig en slags hybrid mellem en elskværdig bonderøv og storby-pige med ben i næsen. Ved siden af studiet, har jeg et studiejob, hvor jeg både arbejder med Kommunikation og IT. Jeg tror faktisk ikke at det kan undgås at arbejde med IT, hvilket jeg er rigtig glad for, da jeg elsker det digitale univers og dets muligheder.

Hvad er din professionelle og/ eller interessemæssige baggrund inden for IT, teknik og det digitale?

Til sommer udklækkes jeg som kandidat i Kommunikation. Jeg har taget 1-fags-kandidatuddannelsen i Kommunikation på Roskilde Universitet. Denne kandidat lægger vægt på kommunikationsfaglige kerneområder og på brugen af digitale medier i forbindelse med intern og ekstern strategisk organisations-kommunikation. Gennem studiet har jeg fået et stort kendskab til forskellige digitale platforme samt værktøjer. Jeg ved derfor, hvordan disse skal håndteres, og kan samtidig sætte dem i en strategisk relation. Endvidere har jeg en forståelse af, hvordan hjemmesider kodes, hvilket kan være en kæmpe hjælp til at løse udfordringer, når man arbejder med IT generelt.

Hvorfor er du rollemodel for DigiPippi?

Jeg synes det er fedt at kunne lære fra sig. Derudover synes jeg det er vigtigt at formidle, at piger sagtens kan finde ud af at håndtere teknologi, og jeg synes det er endnu mere vigtigt at formidle, hvor sjovt det rent faktisk er.

Hvad håber du din rolle vil bibringe piger inden for IT, teknik og det digitale?

Jeg vil gerne bidrage til at ændre forståelsen af, at det kun er drenge som kan det IT-mæssige. Jeg tror mange unge piger i dag vil blive overrasket over, hvor meget de egentlig kan inden for IT, teknik og det digitale. Det handler om at kaste sig ud i det og afprøve det, derefter kan man tage stilling til, om man synes det er sjovt eller ej.

Kontakt Michelle via hendes profil her.