Fortæl lidt om dig selv som person


Jeg er 33 år og mor til Jolie på 3 og Olivia på 6 år. Jeg har en enorm familie med bl.a. 4 søstre her i Danmark og sammen med mine børn og kæreste desuden familiemedlemmer i Indien, Irland og England.
Ud over at være fuldtidsmor er jeg så heldig at have mange gode venner, bl.a. barndoms- og ungdomsvenner i nærheden, hvor jeg bor, men ellers bruger jeg meget af min tid online på bl.a. at skabe og vedligeholde venskaber på tværs af interesser, sprog og kulturer og p.t. på et netværk for unge flygtninge og unge danskere på Facebook.

Hvad er din professionelle og/ eller interessemæssige baggrund inden for IT, teknik og det digitale?


Som barn, når jeg hver anden weekend besøgte min far, sad vi ofte og spillede computer. Jeg var vild med arkadespil og spillede så meget, at jeg drømte om det om natten. Sidenhen fik jeg en Gameboy og en computer, jeg kunne skrive digte og noveller på.

Som voksen blev jeg uddannet pædagog og sidenhen blevet cand.pæd. i it-didaktisk design fra 2014 med speciale i børn og unges online kommunikation.
Jeg interesserer mig meget for sociale praksisfællesskaber online og for digital dannelse.
Siden uddannelsen som cand.pæd. har jeg beskæftiget mig med udviklingen af digitalt undervisningsmateriale, formel- og uformel læring og bredere projektudvikling. Lige nu arbejder jeg med undervisningsmateriale til madkundskab til folkeskolen og skal påbegynde nyt arbejde som multimediepædagog på en skole.

Hvorfor er du rollemodel for DigiPippi?


Jeg har altid været interesseret i de tekniske sider af it, men aldrig rigtig været teknisk.
I min familie er det mændene, der er de tekniske, og det har altid undret mig.
Gennem mit frivillige arbejde som rollemodel, vil jeg gerne vise, at piger kan være gode til it på forskellige måder.

Hvad håber du din rolle vil bibringe piger inden for IT, teknik og det digitale?


Jeg er rigtig god til relationsarbejde, at anvende muligheder for kommunikation og netværk online og at forstå de mere menneskelige egenskaber bag IKT og læring – og det vil jeg gerne give videre.

Andet du gerne vil sige?


Jeg håber på, at DigiPippi kan være med til at give alle slags piger lyst til at være aktive inden for it – for som jeg selv er et eksempel på, kan it-færdigheder og interesser inden for it være af forskellig karakter. Og forbud og ”det kan jeg ikke finde ud af” resulterer ikke i udvikling