Velkommen til 2 nye medarbejdere

DigiPippi byder velkomment til to nye ansigter i administrationen

Det er ingen hemmelighed at det går rigtig stærkt pt, og at arbejdspresset har været ekstra højt de sidste mange måneder. Det er derfor med stor glæde at vi kan byde velkommen til to nye medarbejdere i vores administration.

Amanda Pihl – Studentermedhjælper

Jeg hedder Amanda Pihl, er 21 år gammel og studerer Leisure Management. Ved siden af mit studie er jeg frivillig i Diabetesforeningen, hvor jeg er Næstformand i Ungegruppen Region Sjælland, holder oplæg på skoler og uddannelser om at være ung med diabetes og Mentor for børn og unge med type 1-diabetes.
Jeg er passioneret i det jeg laver, og elsker DigiPippis vision og er taknemmelig for at kunne være en del det, og kunne gøre en forskel i fremtiden hos pigerne!”
Amanda Pihl
Amanda Pihl
Studentermedhjælper

Karina Conradsen, Fundraiser og Diversitetskonsulent

Mit navn er Karina og jeg er lige startet som Diversitets Konsulent & Fundraiser hos DigiPippi.
Jeg har altid interesseret mig for mennesker og den kultur vi omgiver os med.
Teknologi er ikke min stærke side, ikke desto mindre syntes jeg rigtig godt om at udfordre forstillingen om hvem “Teknologien” egentlig “tilhører”
Jeg ser frem til opgaverne der venter forude og frem for alt at møde jer.
Desuden kommer I til at se mig gå rundt med et kamera og enten Interviewe /Filme DigiPippi´s arrangementer, Børnene & deres Forældre samt Rollemodellerne.
Hvis I skulle have spørgsmål, er I altid velkommen til at sige hej og spørge ind til mig. 🙂

Karina Conradsen
Fundraiser & Diversitetskonsulent

Camilla Ley Valentin, COO i firmaet Queue-IT, der leverer systemer til at stå i virtuelle køer hos f.eks. SKAT og Billetlugen, har været en synlig og aktiv rollemodel samt talsperson for ligestilling i tech-industrien og iværksætteri gennem mange år.

“Jeg sagde ja til at blive DigiPippi Ambassadør af flere årsager. Synliggørelsen af kvinder i ledelsespositioner i IT-branchen er med til at bryde det glasloft, som kvinder møder når de forsøger at avancere. Jeg ønsker at vise kvinder, at det er muligt at være både IT-iværksætter, leder og kvinde. Både i egen virksomhed men også generelt. Samtidig er jeg mor til to døtre, som gerne skulle vokse op og have mulighed for at blive hvad end de ønsker.

DigiPippis arbejde med at gøre teknologi tilgængeligt for pigerne i øjenhøjde, er en indsats der gør en forskel. Der tales meget om at noget skal gøres. DigiPippi agerer, og når i processen mange forskellige typer af piger. Det er vigtigt at vise, at det ikke kræver at man er hankøn eller en speciel type for, at kunne bruge og skabe teknologi.”

Vi er i DigiPippi super stolte over at disse super seje kvinder ønsker at bakke op omkring vores arbejde, og vi ser frem til et fremtidigt godt samarbejde med dem alle.

Sahra-Josephine Hjorth: For fremtidens ledere

”DigiPippi arbejder for at gøre STEM-fagene tilgængelige og spændende for den næste generation af kvindelige ledere.”

Sahra-Josephine Hjorth
CanopyLab

”Jeg er DigiPippi-ambassadør, fordi jeg støtter de engagerende måder, hvorpå DigiPippi-metoden inspirerer unge piger. DigiPippi arbejder for at gøre STEM-fagene tilgængelige og spændende for den næste generation af kvindelige ledere. Det vil jeg gerne bidrage til, særligt da jeg havde svært ved at finde kvindelige rollemodeller som barn.

Hvis vi skal løse verdens største problemer så som klimaforandring, fattigdom og mangel på adgang til uddannelse, så skal vi bliver bedre til at fange minoriteter og aktivt inkorporer mere diverse perspektiver i vores virksomheder. DigiPippis arbejde er meget vigtigt, da det kan bidrage til at vi får flere kvinder indenfor STEM og som ledere af STEM-virksomheder.”

DigiPippi rykker ud i landet

2019 bliver også året, hvor DigiPippi gennem 30 events på landsbasis og 2 nye klubber i Svendborg og Aarhus intensiverer indsatsen.

I Aarhus er indsatsen bakket op af Aarhus Universitet, hvor klubben får til huse, mens det i Svendborg er den lokale skole Byhaveskolen, som slår dørene op. Begge klubber ser frem til at tilbyde pigerne velkommen onsdage i lige uger, med opstart i februar. Klubberne er en naturlig udvidelse af det eksisterende arbejde, og de lokale ildsjæle ser frem til at møde pigerne.

For mere information om Aarhus kan Annemette Nelleberg kontaktes på annemette@digipippi.dk eller mobil 61301686, og på Fyn Pauline Fredskilde på pauline@digipippi.dk eller mobil 21121808.