Mellem d. 31.8 og 4.9 gik DigiPippi ind i et nyt kapitel af sin 6-årige historie. Den første lokalforening blev stiftet, og for første gang i foreningens historie bydes der velkommen til ikke blot nye kvinder, men også nye mænd.

Mens pandemien langsomt fylder mindre, gør DigiPippi klar til at fylde mere i landskabet.
6 nye bestyrelsesmedlemmer har valgt at trække i arbejdstøjet. 3 til hovedbestyrelsen – Mikkel Frich, Kent Fallesen og Solveig Malvik – samt 3 til den nye Odense bestyrelse – Bente Brandstrup, Thor Ellegaard og Tommy Otzen

Farvel og goddag

Samtidig tager vi afsked med to medlemmer, Aviaja Borup Lynggaard og Laura Erdam, som efter flere år har valgt at lægge deres energi andre steder. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med begge!

I forbindelse med skiftet har hovedbestyrelsen valgt Rikke Nørdum Sonne Hummeluhr til næstforkvinde, som før var besat af Helene Aagaard. Sidstnævnte fortsætter som medlem.

DigiPippi Odense

Den nye lokalforening DigiPippi Odense ledes fremover af Pauline Fredskilde, der siden 2019 har ledt aktiviteterne i Odense. Med i fra hovedbestyrelsen deltager Eva Fog Noer det første år. Alle i Odense bestyrelsen har tilknytning direkte til byen, hvis formål er at forankre aktiviteter i lokalsamfundet.

Den samlede oversigt over bestyrelsesmedlemmer kan findes her.

Nye i DigiPippi Hovedbestyrelse 2021-2022

Mikkel Frich

Co-Founder & Executive Director Teachmillions

Kent Fallesen

CEO of Buesoe Consulting

Solveig Malvik

Director of Branding & Outbound Marketing Asetek

Stiftende medlemmer af DigiPippi Odense

Pauline Fredskilde

Forkvinde DigiPippi Odense – Medstifter af Guldastronaut

Bente Brandstrup

Stifter af Pigepotentiale

Tommy Otzen

Iværksætter og co-founder af KUBO

Thor Ellegaard

CEO af Eduhub