Mandag d. 8.3.2021 fejrer DigiPippi Kvindernes Internationale Kampdag med sit første Symposium.

Mød bl.a. stifter og forkvinde for DigiPippi Eva Fog Noer, chef for Dell EMEA Anja Monrad, forretningsudvikler og forfatter Laura Vilsbæk Olsen, entreprenør, CEO af Diversity First Helene Aagaard og mange flere.  

Corona restriktioner taget i betragtning, bliver det afholdt digitalt mellem 12:30 og 17:00.
Idéen bag dagen er vidensdeling og netværk om et emne, der ikke kan belyses nok: Manglen på kvinder i de teknologiske fag, samt pigerne udfordringer med selvtillid og forståelse for feltet. Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding.

Jeg anser det som en vigtig del af mit virke at være en synlig repræsentant for kvinder i teknologi, og derfor deler jeg også gerne ud af mine egne erfaringer. Det er vigtigt vi sammen får skabt en mere mangfoldig og inkluderende fremtid

Anja Monrad

10 oplægsholdere vil i løbet af dagen italesætte problemer, løsningsforslag samt best practise fra skole til erhvervslivet. Deltagerne bliver inddraget i debatten

Vi kan ikke læne os tilbage og sige ‘det ordner sig nok’. Hvis der er en ting historien har vist, er det at ting kun ændre sig ved aktiv og åben debat. Ikke en gang, men mange gange.

Eva Fog Noer

Symposiet er et initiativ af de to rollemodeller og bestyrelsesmedlemmer Aviaja Borup Lynggaard og Mia Meldgaard. Begge kvinder, der igennem deres erhvervs- og privatliv, har mærket behovet for initiativer som DigiPippi og symposiet.

Se dagens program, alle oplægsholdere og tilmelding på https://digipippi.dk/digipippi-symposium-2021/